Prima pagina » Cum Platesc?

 

Cum cumpar? ::  Cum Platesc? ::  Costul si termenele de livrare ::  Retururi ::  Garantie ::  FAQ

Cum Platesc ?


   Dupa lansarea comenzi prin intermediul site-ului intend.ro aceasta va fi procesata de catre operatorii firmei care va vor contacta prin e-mail/telefon pentru a va confirma disponibilitatea produselor si a va ghida spre confirmarea finala a facturii proforme emise de compania noastra.
Exista doua cazuri:
      1.) In cazul comenzilor PLATA CU CARD sau RAMBURS, FACTURA PROFORMA se va regasi in contul Dvs. alaturi de comanda Dvs. si se va putea viziona si platii cu CARD sau anula prin acesarea butonului "Contul meu" din dreapta ecranului (daca sunteti autentificat pe site). In "Contul meu" veti gasi toate comenzile Dvs. emise pana la aceasta data in ordine descrescatoare si le veti putea viziona cu ajutorul butonului "VIZIONARE". Daca veti apasa vizionare in pagina care se va deschide va contine in partea de sus comanda, iar in partea de jos "FACTURA PROFORMA" si butoanele de comanda aferente (in cazul in care documentul nu a fost confirmat inca).
      2.) In cazul comenzilor care se achita prin OP sau se ridica de la Magazine veti primi un e-mail cu FACTURA PROFORMA.
   Va rugam insistent sa nu achitati nici o comanda daca nu ati primit FACTURA PROFORMA aferenta !!! Orice plata in avans va fi returnata scazand comisionul bancar daca nu a fost emisa o factura proforma in baza careia sa se achite suma.
   Dupa verificarea atenta a facturii proforme si acceptarea ei veti putetea efectua plata prin urmatoarele modalitati:

 

Card de credit/debit de tipul VISA sau MASTERCARD(cu tipul de plata online activ)

   Prin aceasta modalitate de plata puteti achita integral FACTURA PROFORMA printr-un sistem securizat asigurat de MOBILPAY. Tranzactia se va efectua in deplina siguranta in mod exclusiv pe serverele MOBILPAY. Intend Computer nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatie despre cardul Dvs.. Nu sunt percepute comisioane suplimentare pentru plata cu cardul. Platile se vor efectua in RON indiferent de tipul cardului folosit.
Plata cu cardul se poate face doar in baza unei facturi proforma atasat contului clientului. Nu se pot face plati cu cardul pana nu acceptam (confirmam) comanda Dvs.

Master Card Visa Card


Sistemul accepta carduri emise de VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (Clasic si Maestro) active din punct de vedere plata online.
Ordin de plata, CEC, mandat postal

   Prin aceasta modalitate de plata puteti achita integral FACTURA PROFORMA de la orice Banca, CEC sau Oficiu Postal. Si in acest caz termenul de livrare decurge din momentul intrarii banilor in cont. Mandatele postale au termen de derulare a transmiterii banilor foarte lung. Alegeti aceasta optiune cunoscand ca termenul de livrare poate fi prelungit pana la 30 de zile.

   Atentie !!! Este obligatoriu sa faceti plata cu aceleasi date de identificare (nume, adresa ...) cu care ati facut si comanda.
Confirmarea platii se va trimite pe e-mail la adresa vanzari@intend.ro sau pe fax la 0364-566929.

 

Cash
   Puteti achita in numerar la sediul firmei noastre precum si la oricare dintre magazine cu conditia sa solicitati ridicarea de la punctul respectiv de lucru.


Rate

   Va putem oferi conditii de plata in rate la produsele alese de dvs. fara avans si fara giranti in colaborare cu Banca Transilvania, CETELEM sau alte companii financiare alese de dumneavoastra.
Conditiile de acordare a creditului, alte informatii si documentele necesare le veti gasi pe pagina Rate.

 

Ramburs

   Puteti achita produsele comandate in sistem Ramburs (in momentul preluarii coletului de la Curierul agreat). Pentru a putea plati in sistemul Ramburs trebuie doar sa selectati optiunea respectiva in timpul emiteri comenzi si personalul din departamentul de vanzari va va contacta cu detalii referitoare la livrare. Trebuie sa cunoasteti ca plata Ramburs este purtatoare de taxe suplimentare. Aceste taxe pot fi vizionate pe pagina Costul Livrarii.

Inapoi Top
Curs Valutar
Space
Space
eur EURO 4.659 RON
Space
usd USD 3.759 RON
Space
Producatori
Vedeti tot
Carduri
MasterCard VISA MobilPay
Preturile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !
border0 intel border6 Asus Gold Partner border8 Toshiba border2 dell border3 lenovo border4 cisco border5 xerox border7 nikon border8 amd border9
border21 Bitdefender Antivirus border22 http://www.tendacn.com/ro/ border28 http://www.skyprint.ro/ border23 kaspersky border24 panda border25 trendnet border26 http://www.avtech.com.tw/ border28 http://www.epson.ro/ border29
shopmania
Calculator & Laptop
Powered by PHPMass Shopping Cart
Copyright ® 2004 - 2018 Intend Computer - Cluj-Napoca
Calculatoare, Sisteme Complete, Componente PC, Notebook-uri, PDA-uri, MP3 Player-e, Camere Foto - Video, Monitoare,
Echipamente Retea, Imprimante, Multifunctionale, Software, Servicii