Prima pagina » Referinte
Referinte
   
 
  "Intend a fost alaturi de noi de la inceputurile companiei noastre. Este furnizorul nostru principal de hardware de pe vremea cand aveam cativa angajati pana am ajus la cateva sute. Fiind o companie mare de software pe piata din Cluj, am primit nenumarate oferte de a ne schimba furnizorul, dar am simtit ca acest lucru nu ar fi in avatajul nostru. Preturile competitive, promptitudinea livrarii comenzilor, flexibilitatea si amabilitatea personalului sunt motivele principale pentru colaborarea noastra cu Intend. Intentionam sa mentinem in continuare acest parteneriat pe un termen nelimitat."
Ioana Vantu (Leonte)
System administrator
Evozon Systems
    
  "Colaborarea noastra cu Intend Computer a inceput acum mai bine de 5 ani si de atunci este principalul distribuitor de echipamente IT. Usurinta de a plasa o comanda, amabilitatea personalului, preturile accesibile si suportul tehnic rapid si eficient, toate aceste calitati fac Intend Computer sa fie compania cu care iti face placere sa lucrezi."
ing. Strete Radu
Telefan Communication
  
  "Din anul 2006 am decis sa oferim clientilor nostri alaturi de consultanta si suport in alegerea solutiilor de tip ERP si servicii in domeniul hardware pentru a creste astfel gradul de satisfactie a clientului final. Ne-am orientat astfel catre o firma specializata in furnizarea de echipamente si servicii hardware care sa raspunda prompt cerintelor noastre dar mai ales cerintelor clientilor nostri finali. Astfel de la componente pentru asamblarea statiilor de lucru, note-bookuri, monitoare, multifunctionale si pana la servere, cabinete rack sau echipamente specifice lucrului intr-o retea de diverse dimensiuni, toate aceste elemente le-am regasit in fiecare saptamana in oferta INTEND atat in lista trimisa cu regularitate cat si pe magazinul on-line unde avem posibilitatea sa analizam mai in detaliu specificatiile tehnice. Preturile competitive, creditul comercial acordat, amabilitatea si promptitudinea persoanelor din cadrul companiei INTEND cu care am lucrat au constituit tot atatea argumente pentru a continua colaborarea noastra care iata, usor usor, se apropie de 10 ani de zile."
Egry Marius
Director Vanzari
Fisc Consulting
    
  "Colaborarea noastra cu Intend Computer dureaza de ani de zile si este principalul nostru furnizor de echipamente si software IT. Pe parcursul acestor ani, am gasit in cei de la Intend un partener prietenos si de incredere, care ne-a ajutat sa gasim solutii optime pentru cerintele noastre. Fie ca este vorba de personalul de la vanzari sau service, eventualele conflicte s-au rezolvat prompt si amiabil."
Daniel Seuleanu
BKS Ingenieure
    
  "Colaboram cu Intend de multa vreme si am fost convins de la inceput ca am facut alegrea potrivita. Apreciem corectitudinea si profesionalismul cu care suntem tratati ca si clienti si faptul ca mereu reactioneaza prompt la solicitarile noastre. Suntem foarte multumiti de aceast parteneriat, pentru ca stim ca ne putem baza intotdeauna pe obtinerea unor produse si servicii de calitate la cele mai competitive preturi si ii consideram parteneri de incredere pe termen lung."
Csongor Gall
Administrator retea
Autoworld
  
  "Suntem clienti Intend de mai bine de 10 ani, si oricat ma straduiesc sa caut reprosuri nu gasesc, sloganul vostru “we intend to improve” la voi chiar se pune-n practica, si astfel din intentii se ajunge la fapte si la final la un client multumit si fidel!"
Lokodi Ferenc
Administrator retea
Antares Romania
    


Inapoi Top
Curs Valutar
Space
Space
eur EURO 4.649 RON
Space
usd USD 3.809 RON
Space
Producatori
Vedeti tot
Carduri
MasterCard VISA MobilPay
Preturile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !
border0 intel border6 Asus Gold Partner border8 Toshiba border2 dell border3 lenovo border4 cisco border5 xerox border7 nikon border8 amd border9
border21 Bitdefender Antivirus border22 http://www.tendacn.com/ro/ border28 http://www.skyprint.ro/ border23 kaspersky border24 panda border25 trendnet border26 http://www.avtech.com.tw/ border28 http://www.epson.ro/ border29
shopmania
Calculator & Laptop
Powered by PHPMass Shopping Cart
Copyright ® 2004 - 2018 Intend Computer - Cluj-Napoca
Calculatoare, Sisteme Complete, Componente PC, Notebook-uri, PDA-uri, MP3 Player-e, Camere Foto - Video, Monitoare,
Echipamente Retea, Imprimante, Multifunctionale, Software, Servicii