Camera videoconferinta Logitech GROUP Video ConferenceCam, Full HD, Black

Cod produs:
Cod producator:
stoc furnizor
Termen livrare: 24 - 48 ore
  • Pret fara tva: 2594.13 Lei
  • Garantie: 24 luni
  • Producator: Logitech
  • Acest produs iti aduce 3087 punct(e).
Cards

GROUP

Solutie de videoconferinta pentru sali de sedinta de dimensiuni medii si mari

  • Vezi fiecare detaliu cu HD video si 10x zoom
  • Este comptabili cu aplicatia de videoconferinta deja existenta
  • Sunet foarte clar pana la 14 | 20m (standard | + expansiune)

IDEAL PENTRU SALI DE SENDINTA DE DIMENSIUNI MARI

Camera web Logitech GROUP este solutia de videoconferinta pentru sali de sedinta mari, cu o capacitate de 14-20 de persoane si ofera imagini HD de inalta calitate si un sunet clar. Cu functii avansate cum ar fi anularea ecoului acustic, tehnologia de reducere a zgomotului si comenzile intuitive, este mai usor ca oricand sa includeti pe toata lumea in conversatie..


SIMPLITATE PRIN PLUG-AND-PLAY 

Pur si simplu conectati Logitech GROUP prin USB la computerul sau laptop-ul dvs. Utilizati camera cu orice software de conferinte video, inclusiv cele pe care le utilizati deja. Conectati telefonul mobil la speakerphone prin tehnologia Bluetooth si beneficiati de apeluri audio cu un sunet extraordinar.


OPTIUNILE OFERA VERSATILITATE

Configurarea este customizabila in functie de dimensiunile incaperii in care este utlizat. Insatleaza camea pe un birou, stand, sau perete. Optional este posibila instalarea microfoanelor externe pentru captare sporita a sunetului pana la 8.5m. Adauga un cablu de 10m sau 15m pentru a mari raza de actiune a camerei sau al speakerphone-ului!


VIDEO HD

Camera dispune de lentila premium cu zoom 10x , si rezolutie HD 1080p/30. Încadrați perfect persoanele care fac prezentarile și tablele albe cu control pan / tilt și măriți pentru detalii și claritate. Campul de vizualizare de 90° al sistemului oferă acoperire ideală pentru săli de conferințe medii și mari, cu ajutorul functiei PTZ de la perete la perete sau de la podea la tavan.


SUNET AUDIO NATURAL

 Anularea ecoului acustic si  tehnologia de reducere a zgomotului confera conversatilor un sunet natural fara reverberatii si zgomot de fond.


SPEAKERPHONE CU BLUETOOTH

Auzi si fi auzit cu o claritate iesita din comun! Grupul de difuzoare full-duplex ofera o acoperire de 360​​° cu patru microfoane omnidirectionale. Puteti chiar sa conectati camera web Logitech GROUP cu telefonul smartphone sau cu tableta pentru a va bucura de o claritate excelenta a sunetului si de un volum amplu de aplicatii mobile pentru conferinte.

CERTIFICAT PENTRU BUSINESS

Este compatibil cu toate aplocatiile (Skype for Business,Teams, BlueJeans, Broadsoft, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo, si Zoom). 

CONTROL CONVENABIL

Speakerphone-ul este simplu de utlizat datorita telecomenzii, a afisajului prietenos a butoanelor tactile si a functiilor cum ar fi: manipularea camerei, ajustarea volumului.

MICROFOANE DE EXPANSIUNE

Extinde raza de actiune a sistemului de videoconferinta cumicrofoane de expansiune Logitech GROUP. Populati o sala mare  de sedinte cu 20 de persoane  și asigurați-vă că vocea tuturor poate fi auzită. Trebuie doar sa conectati microfoanele la speakerphone: vorfi detectate si configurate automat. O lumină indicatoare arată când microfonul este dezactivat, cand un apel este activ, si cand se initiaza conectarea prin Bluetooth.

DEZACTIVARE SUNET CU INCREDERE

Butoanele tactile de dezactivare de pe speakerphone, telecomanda, si microfoanele de expansiune optionale, faciliteaza intimitatea. Atunci cand sunetul este dezactivat, ledul indicator arata culoarea rosie, o asigurare subtilă, dar evidentă, care se vede cu ușurință în toată camera.

CABLARE USOARA

Hub-ul compact al sistemului simplifica si facilitează rularea cablurilor sub mese și prin conductă. Datele și puterea integrate înseamnă că difuzorul si camera se conectează fiecare cu un singur cablu. Cablurile de 5m incluse varietate in pozitionare.

DOMENIU ACTUALIZAT

Prin actualizarea periodica a frmware-ului, Logitech imbunatateste in mod continuu experienta in videoconferinta. Actualizarile recente ofera anularea ecoului si control al gain-ului plus performanta duplex.

RIGHTSENSE

Tehnologiile proactive Logitech RightSense  automatizeaza si imbunatatesc intalnirile video. RightSound optimizeaza vocea umana si imbunateste claritatea conversationala. RightSight misca camera automat si ajusteaza zoom-ul in asa fel incat sa incadreze pe toata lumea in campul vizual. RightLight contribuie la look-ul cel mai bun al participantilor, indiferent de lumina. RightSense confera intalnirilor video naturalete, frumusete si eficienta fara nevoia de calibrare, sau a unei interventii manuale.



  • Tip

    VideoconferenceCam
    Da
  • Caracteristici VideoconferenceCam

    Microfon
    Incorporat
    Omnidirectional
    Frecventa raspuns 100Hz – 11KHz
    Sensibilitate: -28dB +/-3dB
    Frame Rate
    30 fps
    Zoom
    10x
    Autofocus
    Da
    Inregistrare video
    Full HD
    Rezolutie video
    1920 x 1080 pixeli
    Standard video
    H.264
    USB
    1
    Bluetooth
    Da
    Caracteristici
    Camera:
    Pan +/- 90°
    Tilt +35° / -45
    Far-end control (PTZ) of ConferenceCam product
    Video mute/unmute LED indicator
    Aplicatii compatibile
    Skype for Business and ready for Teams
    Zoom Certified
    Fuze Certified
    Compatible with Google Meet
    Microsoft Cortana
    Cisco Jabber
    BlueJeans, BroadSoft, GoToMeeting, Vidyo, and other video conferencing, recording, and broadcasting applications that support USB cameras
    Accesorii incluse
    Speakerphone
    Remote control
    Two 5m cables for connection between speakerphone and hub and camera and hub
    One 2m meter cable between hub and PC
    Velcro for cable management
    Velcro for hub to table securing
    Powered hub
    Power adapter with regional plugs and 3m
    Mount
    Documentation
    Dimensiuni
    Camera: 130 x 170 x 138 mm
    Speakerphone: 240 x 65 x 240 mm
    Greutate
    Camera: 585 g
    Speakerphone: 1223 g



Acest produs nu are review-uri.



Cum notati acest produs ?
Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
  • Excelent
    5 / 5
  • Reusit
    4 / 5
  • Mediu
    3 / 5
  • Convenabil
    2 / 5
  • Slab
    1 / 5
*
*