Costul livrarii

Livrare prin compania FAN Courier Express:
Taxa transport = 16.81 RON + TVA (20.00 RON TVA inclus)
Taxa ramburs (daca este cazul) = 0.5% din contravaloarea produselor + 6 RON.

 

In cazul comenzilor cu livrare in localitati din afara zonelor de acoperire FAN Courier, se adauga taxa de transport pentru Km suplimentari, taxa care se achita de catre client. Aceasta va fi comunicata in urma procesarii comenzii de catre agentii nostri de vanzari si difera in functie de localitatea in care se doreste livrarea, respectiv de numarul de Km suplimentari comunicati de FAN Courier. Taxa pentru Km suplimentari este de 0.90 RON + TVA/Km.

 

Comenzile peste valoarea de 1999 lei si in greutate de maxim 10Kg beneficiaza de transport gratuit in aria de acoperire a Fan Curier. Se adauga un cost de 1 RON + TVA/Kg pentru fiecare kg suplimentar care depaseste greutatea de 10Kg, indiferent de valoarea comenzii.

 

Pentru mai multe informatii privind localitatile din aria de acoperire FAN Courier va rugam vizitati Acoperire FAN Courier - FAN Courier

 

- Produsele sunt asigurate pe timpul transportului, iar costul asigurarii este inclus in costul total al transportului.
- Coletele se expediaza de catre compania noastra intre zilele de Luni si Vineri, acestea urmand a fi livrate de catre FAN Courier intre zilele de Luni si Sambata.
- Nu exista alte taxe ascunse.
- Costul transportului acopera o deplasare la destinatia specificata de Dvs. fara a specifica ora si data livrarii si doua apeluri telefonice la numarul de telefon specificat de Dvs. in cazul in care la destinatie nu este gasit nimeni.
- Termenele de livrare cu acest curier variaza intre 1 si 7 zile lucratoare conform acordului companiei cu UNTR si specificat in Codul Transportatorilor din Romania.
- Informatii despre compania FAN Courier puteti gasi pe pagina lor de internet www.fancourier.ro.