Imprimanta de etichete Brother QL-800

Cod produs:
Cod producator:
stoc furnizor
 • Pret fara tva: 398.97 Lei
 • Garantie: 24 luni
 • Producator: Brother
 • Acest produs iti aduce 475 punct(e).
Cards

Descriere produs

Imprimanta de etichete Brother QL-800
   
Imprimati etichete rapid de pe PC sau Mac cu aceasta imprimanta rapida. Datorita programului integrat de editat etichete P-touch Editor Lite este usor de utilizat - pur si simplu o conectati la calculator, faceti click pe pictograma de lansare si puteti crea si imprima etichete. Sau puteti folosi programul avansat de editare P-touch Editor pentru a include coduri de bare, imagini sau alte informatii.

De asemenea puteti etichete cu text negru si rusi fara cerneala sau toner - ideal pentru a evidentia informatii esentiale pe eticheta. Cutterul automat va permite sa creati etichete cu lungimea de pana la 1 metru cand folositi role de hartie continua. QL-800 este alegerea perfecta pentru birouri unde este nevoie de o imprimanta de etichete rapida si fiabila.
   
Imprimanta de etichete usor de folosit

Gandita pentru utilizarea in birou, aceasta imprimanta de etichete avansata este usor de configurat si utilizat. Pur si simplu conectati imprimanta la PC sau Mac, si executati software-ul integrat fara a fi nevoie sa instalati drivere de imprimanta. Pentru mai multe optiuni de etichete, descarcati aplicatia gratuita de creat etichete P-touch Editor si driverele de imprimanta pentru a crea si imprima etichete personalizate care pot contine text, chenare, coduri de bare si imagini.
   
Faceti click si imprimati din Microsoft Word/Excel/Outlook

Add-in-ul P-touch Editor pentru Microsoft Office (doar Windows) va permite sa imprimati etichete cu informatiile pe care le folositi in fiecare zi, doar printr-un click. Evidentiati textul, faceti click pe add-in, si imprimati eticheta. Alternativ, textul salvat in fisiere Excel sau .csv pot fi importat in P-touch Editor si inclus in sablonul etichetei pentru a imprima numeroase etichete cu acelasi format (design). Ideal pentru imprimarea adreselor, produselor si etichetelor de pret.
   
Imprimare in negru si rosu fara cerneala

Rolele de etichete Brother DK sunt disponibile in mai multe combinatii, de la etichete pretaiate la banda continua (pe care puteti imprima etichete de pana la 1m). Plus, marcati informatiile importante incluzand text rosu pe etichete - ideal pentru date de expirare, alergeni sau alte detalii.
   
Gama de etichete pentru orice aplicatie

Gama de imprimante seria QL foloseste role Brother DK - care sunt usor de instalat si schimbat. Sunt disponibile mai multe tipuri:
 • Etichete adezive pretaiate de hartie sau film plastic.
 • Etichete continue adezive de hartie sau film plastic care pot fi taiate la lungimea dorita (pana la 1 metru).
 • Rola ne-adeziva pentru chitante sau ecusoane.

 

Specificatii produs

 • Consumabile

  Tip hartie
  Role DK (etichete pretăiate DK / bandă continuă DK)
  Latime maxima hartie
  62 mm
 • Caracteristici generale

  Tip imprimanta
  Desktop
  Mod tiparire
  Color
  Metoda de printare
  Direct termic
  Cutter automat
  Da (cu taiere totala si partiala)
  Coduri de bare suportate
  Code39, code128, ucc/ean128(gs1-128), itf(i-2/5), codabar(nw-7), upc-a, upc-e, ean13, ean8, isbn-2(ean13 addon2), isbn-5(ean13 addon5), laser barcode, postnet, rss(rss14 standard, rss14 truncated, rss14 stacked, rss14 stacked omni, rss limited, rss expanded, rss expanded stacked), pdf417(standard, truncate, micro), qr code(model1, model2, micro), data matrix(ecc square, ecc rectangular), maxicode(model2, model3, model4, model5) rss symbols / code93 / postnet / upc/ean extension / msi / qr code (model 1, model 2, micro qr)pdf417 (standard, truncate, micropdf417) / data matrix(ecc200 square, ecc200 rectangular) / maxicode / aztec
  Software inclus
  P-touch editor
  Dimensiuni
  125 x 213 x 142 mm
  Culoare
  Negru-Alb
  Format
  Etichete
  Interfata
  USB
  Greutate
  1.15 kg
  Accesorii incluse
  Etichete pretaiate pentru adrese, 100 buc
  banda continua pentru etichete in doua culori (62 mm x 5 m)
  Cablu USB
 • Imprimare

  Latime printabila maxim
  58 mm
  Lungime printabila maxim
  1 m
  Viteza de imprimare
  148 mm/s
  93 etichete pe minut
  Rezolutie
  300 dpi
 • Acest produs nu are review-uri.
 • Cum notati acest produs ?
  Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
  • Excelent
   5 / 5
  • Reusit
   4 / 5
  • Mediu
   3 / 5
  • Convenabil
   2 / 5
  • Slab
   1 / 5
  *
  *
  *
  *