Referinte

"Intend a fost alături de noi de la începuturile companiei noastre. Este furnizorul nostru principal de hardware de pe vremea când aveam câțiva angajați până am ajuns la câteva sute. Fiind o companie mare de software pe piața din Cluj, am primit nenumărate oferte de a ne schimba furnizorul, dar am simțit că acest lucru nu ar fi în avantajul nostru. Prețurile competitive, promptitudinea livrării comenzilor, flexibilitatea și amabilitatea personalului sunt motivele principale pentru colaborarea noastră cu Intend. Intenționăm să menținem în continuare acest parteneriat pe un termen nelimitat."

 

Ioana Vântu (Leonte)

System administrator

Evozon Systems


"Colaborarea noastră cu Intend Computer a început acum mai bine de 5 ani și de atunci este principalul distribuitor de echipamente IT. Ușurința de a plasa o comandă, amabilitatea personalului, prețurile accesibile și suportul tehnic rapid și eficient, toate aceste calități fac Intend Computer să fie compania cu care îți face plăcere să lucrezi."

 

ing. Strete Radu

Telefan Communication


"Din anul 2006 am decis sa oferim clienților noștri alături de consultanță și suport în alegerea soluțiilor de tip ERP și servicii în domeniul hardware pentru a crește astfel gradul de satisfacție a clientului final. Ne-am orientat astfel către o firmă specializată în furnizarea de echipamente și servicii hardware care să răspundă prompt cerințelor noastre, dar mai ales cerințelor clienților noștri finali. Astfel de la componente pentru asamblarea stațiilor de lucru, notebook-uri, monitoare, multifuncționale și până la servere, cabinete rack sau echipamente specifice lucrului într-o rețea de diverse dimensiuni, toate aceste elemente le-am regăsit în fiecare săptămână în oferta INTEND, atât în lista trimisă cu regularitate, cât și pe magazinul on-line unde avem posibilitatea să analizăm mai în detaliu specificațiile tehnice. Prețurile competitive, creditul comercial acordat, amabilitatea și promptitudinea persoanelor din cadrul companiei INTEND cu care am lucrat au constituit tot atâtea argumente pentru a continua colaborarea noastră care iată, ușor ușor, se apropie de 10 ani de zile."

 

Egry Marius

Director Vânzări

Fisc Consulting


"Colaborarea noastră cu Intend Computer durează de ani de zile și este principalul nostru furnizor de echipamente și software IT. Pe parcursul acestor ani, am găsit în cei de la Intend un partener prietenos și de încredere, care ne-a ajutat să găsim soluții optime pentru cerințele noastre. Fie că este vorba de personalul de la vânzări sau service, eventualele conflicte s-au rezolvat prompt și amiabil."

 

Daniel Șeuleanu

BKS Ingenieure


"Colaborăm cu Intend de multă vreme și am fost convins de la inceput că am facut alegerea potrivită. Apreciem corectitudinea și profesionalismul cu care suntem tratați ca și clienți și faptul că mereu reacționează prompt la solicitările noastre. Suntem foarte mulțumiți de acest parteneriat, pentru că știm că ne putem baza întotdeauna pe obținerea unor produse și servicii de calitate la cele mai competitive prețuri și îi considerăm parteneri de încredere pe termen lung."

 

Csongor Gall

Administrator rețea

Autoworld


"Suntem clienți Intend de mai bine de 10 ani, și oricât mă străduiesc să caut reproșuri nu găsesc, sloganul vostru “we intend to improve” la voi chiar se pune-n practică, și astfel din intenții se ajunge la fapte și la final la un client mulțumit și fidel!"

 

Lokodi Ferenc

Administrator rețea

Antares Romania