Router Wireless TP-Link Archer C9, 4x LAN

Cod produs:
Cod producator:
indisponibil
48334 Lei
 • Pret fara tva: 406.17 Lei
 • Garantie: 24 luni
 • Producator: TP-Link
 • Acest produs iti aduce 483 punct(e).
Cards

Descriere produs

TP-Link Archer C9 AC1900 Wireless Dual Band Gigabit Router Archer C9

 

Routerul gigabit Wi-Fi Archer C9 802.11ac ofera viteze de acces crescute si cea mai buna experienta pentru streaming-ul video Ultra HD.

TP-LINK, producator de echipamente de networking si lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, lanseaza in Romania Archer C9, cel mai nou router wireless dual band gigabit. Avand un design elegant, caracteristic familiei de produse Archer, noul dispozitiv ofera viteze wireless de pana la 1,9Gbps. Archer C9 este echipat cu un procesor cu doua nuclee tactat la 1GHz, antene dual band si amplificatoare de semnal de mare putere, reprezentand solutia ideala pentru crearea unei retele stabile pentru jocurile online si pentru transmisia video Ultra HD 4K. Noul Archer C9 contribuie la obtinerea celor mai bune experiente pe cele mai noi console de jocuri si pe noile televizoare inteligente, asigurand o conexiune stabila la Internet, fara blocaje.

Archer C9 a fost conceput pentru a prioritiza traficul informational, cu scopul de a elimina blocajele ce pot aparea in retea (lag), atunci cand se conecteaza simultan mai multe dispozitive, reducand considerabil interferentele externe. Aceste caracteristici asigura viteze de acces la Internet imbunatatite, o stabilitate crescuta a intregii retele si o experienta wireless superioara. La fel ca oricare router dual band din oferta TP-LINK si Archer C9 ofera flexibilitatea a doua retele dedicate: banda de 2.4GHz este potrivita pentru navigarea pe Internet sau citirea de email-uri, in timp ce banda de 5GHz este rezervata aplicatiilor consumatoare de resurse precum streaming-ul video HD sau jocurile online.

Tehnologia Beamforming pentru un semnal imbunatatit. Archer C9 foloseste tehnologia Beamforming pentru a identifica dispozitivele conectate si pentru a directiona semnalul in scopul obtinerii unei conexiuni wireless cu stabilitate sporita. Cele trei antene dual band detasabile impreuna cu amplificatoarele de semnal garanteaza un semnal Wi-Fi puternic in intregul apartament. Conexiunile prin fir se realizeaza cu ajutorul celor cinci porturi (1WAN+4LAN) care suporta performante de pana la 1000Mbps. De asemenea, noul Archer C9 include si un port USB 3.0, respectiv unul 2.0, pentru o partajare facila a unei imprimante, a documentelor si a fisierelor media intre dispozitivele conectate la retea.

Tether, aplicatie pe smartphone. Aplicatia pentru dispozitive inteligente cu iOS si Android, Tether, ofera o interfata intuitiva pentru configurarea si administrarea usoara a routerului Archer C9. Printre functiile care se pot accesa prin Tether se numara setarea privilegilor pentru utilizatori, configurarea controlului parental si stabilirea regulilor de acces.

Specificatii produs

 • Caracteristici generale

  Utilizare
  Home
  Porturi LAN
  4x LAN
  Porturi WAN
  1x WAN
  Porturi LAN/WAN
  10/100/1000 Mbps
  Port LAN/WAN
  Da
  Port USB
  1x USB 2.0
  1x USB 3.0
  Frecventa
  2.4 / 5 GHz
  Viteza de transfer WI-FI
  5GHz: Up to 1300Mbps
  2.4GHz: Up to 600Mbps
  Standarde
  802.11 a/b/g/n/ac
  Dual Band
  Da
  Management
  Access Control
  Local Management
  Remote Management
  Protocoale suportate
  IPv4
  IPv6
  Securitate
  64/128-bit WEP
  WPA/WPA2
  WPA-PSK/WPA-PSK2 encryption
  Firewall
  DoS
  SPI Firewall
  IP Address Filter/MAC Address Filter/Domain Filter
  IP and MAC Address Binding
  VPN
  VPN Pass Through
  DNS
  DynDns
  Comexe
  NO-IP
  Tip antena
  Externa
  Antena
  3x RP-SMA (antene dual band detasabile)
  Procesor
  1GHz Dual Core
  Alimentare
  Externa 12V/3.3A
  Dimensiuni
  221 x 168.5 x 86 mm
  Greutate
  1000 g
  Culoare
  Negru
 • Acest produs nu are review-uri.
 • Cum notati acest produs ?
  Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
  • Excelent
   5 / 5
  • Reusit
   4 / 5
  • Mediu
   3 / 5
  • Convenabil
   2 / 5
  • Slab
   1 / 5
  *
  *
  *
  *