Termene de livrare

Durata totala de livrare este compusa din:

 

a) Termenul de livrare Intend:

Este termenul de livrare care decurge din momentul in care ati lansat comanda si pana in momentul in care coletul este predat curierului.

Produsele existente pe stoc pot fi livrate in decursul aceleasi zile sau in termen de maxim 2 zile lucratoare, timpul real fiind conditionat de intervalul orar in care ati lansat comanda, tipul platii pe care il alegeti sau de complexitatea comenzii (sisteme care necesita asamblare). Mai multe informatii puteti solicita de la personalul de vanzari. Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda termenul mediu de livrare este de 2-3 zile lucratoare si este conditionat de disponibilitatea produselor la furnizori. In cazul produselor deosebite sau complexe, care necesita comanda speciala la producator, termenul se poate extinde la maxim 30 de zile lucratoare.

Daca produsul este trecut in oferta cu 0 sau apare cu INDISPONIBIL pe site inseamna ca este indisponibil pentru o perioada nedeterminata.

Pentru platile efectuate prin OP, CEC sau MANDAT POSTAL, termenul de livrare decurge din momentul intrarii banilor in contul companiei.

 

b) Termenul de livrare curier:

Este termenul de livrare care decurge din momentul in care coletul Dvs. paraseste compania noastra (este predat curierului) si pana in momentul in care curierul il preda la adresa indicata. Termenul de livrare curier este conditionat de catre transportatorul ales de Dvs. si este de regula intre 24 si 72 de ore.

Este important de stiut ca termenul de livrare curier nu poate fi garantat de compania noastra si nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.