Vanzari in Rate

Va putem oferi conditii de plata in rate la produsele alese de dvs. fara avans si fara giranti in colaborare cu Banca Transilvania, Cetelem sau alte companii financiare alese de dumneavoastra.

 

- Vanzari in rate prin Banca Transilvania:

 

 

Prin Banca Transilvania puteti obtine rapid un credit Online sau la una din unitatile bancii. Pentru mai multe informatii legate de conditiile de finantare cat si puntru o simulare de credit va rugam sa da-ti click aici.

 

Puteti achizitiona in magazin produse in 3 rate fara dobanda daca sunteti detinatorul unuia din card-urile Star BT de la Banca Transilvania:

 

 

 

- Vanzari in rate prin Cetelem:

Mai multe informatii privind ratele prin Cetelem cat si pentru calculul ratei lunare va rugam sa vizitati site-ul Cetelem sau sa apelati la agentii nostri de vanzari.

 

 

- Leasing Persoane Juridice

 

Daca reprezentati o companie care doreste achizitionarea unor produse in Leasing sau inchirierea lor aveti mai jos cateva informatii:

Avantajele inchirierii de produse IT:

     - Avans 0%;

     - In cazul inchirierii plata chiriei este deductibila total;

     - Bonitatea financiara a firmei nu este afectata deloc in cazul inchirierii, echipamentul ramane in gestiunea GRENKELEASING si nu apare in bilantul clientului;

     - Rata (chiria) in Euro este constanta pe durata contractului a.i. se pot planifica costurile pe o perioada indelungata => Platesti pe masura ce produci!

     - Setul de acte necesar pentru luarea unei decizii este minimal;

     - Platile se pot efectua trimestrial;

     - Economisirea capitalului firmei;

     - Eliberarea liniei de credit la banca si astfel imbunatatirea lichiditatii firmei;

     - Comisionul de administrare se plateste o singura data, la semnarea contractului;

 

Acum puteti inchiria echipamente IT prin:

GrenkeLeasing

 

Mai multe informatii puteti afla direct de pe site-ul Grenkeleasing.